logo restaurace web


Shadow
Slider

Dalmácký rybí guláš

dalmacky rybi gulasK přípravě budete potřebovat:

1 kg ryb (různé odrůdy), 1 misku různých bylinek (dle chuti) , 2 cibule, 2 stroužky česneku, rajčatový protlak, paprika, citrónová šťáva, sůl.

Postup přípravy:

Ryba se čistí a vykostí. Dále ji nakrájíme na kousky, pokapeme citrónovou šťávou, solí a posypeme paprikou.

Jemně nasekané čerstvé bylinky, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, papriku a několik plátků citrónu smažit ve velkém množství oleje při poměrně vysoké teplotě.

Jemně promíchejte s rajčatovou omáčkou, přidáme nakrájené kousky ryb a dál na mírném ohni povaříme doměkka.

Před podáváním pokrm, posypeme bylinkami.

SLEVA

Narozeninová sleva -20% v restauraci a pivních lázních.