logo restaurace web


Shadow
Slider

Džuveč

dzuvecK přípravě budete potřebovat:

600 g vepřového nebo jehněčího masa, 4 lžíce rostlinného oleje, 2 cibule, 5-6 papriky, 250 g fazolových lusků, 4-5 brambory, 4 malé pálivé papriky, 1/2 šálku hrášku, petržel, červená paprika, sůl.

Postup přípravy:

Maso se nakrájíme na kousky střední velikosti a smažíme ve vařícím oleji s nahrubo nakrájenou cibuli.

Dochutíme pepřem a solí.

Krátce předtím, než je maso připravené, přidáme hrášek, oloupané a nakrájené brambory, oloupané a nakrájené paprikové kroužky, oloupané a nakrájené fazole. Jemně nasekáme petrželku a smícháme s ní všechen obsah. Dolijeme 1-2 šálky horké vody a dáme do trouby podusit.

V Bulharsku se džuveč podává v hliněných miskách.

SLEVA

Narozeninová sleva -20% v restauraci a pivních lázních.