logo restaurace web


Shadow
Slider

Musaka

musaka

K přípravě budete potřebovat:

200 g mletého masa, 50 g cibule, 20 g rajčatového protlaku nebo kečupu, 100 g čerstvých nebo konzervovaných rajčat, nebo namísto 50 g rajčatové šťávy, 50 g mouky, 2 vejce, 100 g másla nebo margarínu, 1/4 litru mléka, 200 g brambor, sůl a pepř podle chuti.

Postup přípravy:

Najemno nakrájenou cibuli osmažíte na pánvi spolu s 50 g másla s rajského protlaku nebo kečupu.
Přidejte mleté ​​maso a smažíme po dobu 15-20 minut.
Pak přidáte nakrájená rajčata a brambory. Pokračujte pražení do té doby, dokud brambory nezměknou. Dochutíme solí a pepřem.
Následně obsah přesuňte do žáruvzdorné skleněné mísy (obsah by neměl přesáhnout 5 cm výšky).
Přidejte 1/2 šálku vody, vložte mísu do horké trouby a pečte, dokud se voda neodpaří.
V této chvíli rovnoměrně zalijte povrch směsí vajíčka, mléka, mouky a zbývající oleje. 

Pečeme dozlatova.

SLEVA

Narozeninová sleva -20% v restauraci a pivních lázních.